1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt
Arnhem Land
- gjestfrihet i et eldgammelt rike

For Destinasjoner av Isabelle Sanjaume (mai 2012)

Arnhem Land er et enormt område, fem ganger så stort som Storbritannia, og består av uberørt vegetasjon, eukalyptusskoger, vilt kystlandskap og et overdådig dyreliv. Landsdelen eies og styres av Gummulkbun Aboriginal-folket, som har vært her i 65.000 år.

reiseliv_reiselyst_arnhem_land_kart

Dette er et av Australias mest gjennomregulerte områder, og det er ikke mange år siden turister fikk adgang gjennom aborigineide turistselskaper. På kulturelle safarier kan små grupper besøkende oppleve den rike, innfødte kulturen og forstå meningen og mytologien bak de eldgamle kunstverkene som pryder vegger og tak i gruver og steinhus i hele området.

reiseliv_reiselyst_arnhem_land_hulemaleri

Vertskapet er Brian Rooke, aboriginer fra Bass Strait Islands, og hans hustru Phyllis. Han har bodd i Arnhem Land-regionen i snart 30 år og kjenner landet og kulturen særdeles godt. Hjemmet er et tradisjonelt telt i safaristil dypt inne i Mudjeegarrdart-bushen, som består av en million mål som tilhører Phyllis’ stammefolk.

reiseliv_reiselyst_aborigin

Årstid og gjestenes interesser avgjør hva slags aktiviteter som gjøres, enten det er en dagstur eller en utvidet campingutfart. Det er spennende å få vite mer om innfødt mat og medisin, besøke stedene der hulemaleriene finnes, utforeske det yrende og varierte fuglelivet, kjøle seg av med en svømmetur i en billibong (naturlig vannhull) eller fiske eller hente krabbe og få fangsten tilberedt til middag.

reiseliv_reiselyst_arnhem_land1

Handlingsbegrepet er ”tradisjon”, og det vil du høre og sette pris på flere ganger sammen med lokale guider som elsker sin historie, sitt land og sitt folk.

Hit kan du bare komme med fly, en time fra Darwin. Turer arrangeres av Umorrduk Safaris hos Brookes Australia Tours.

I Norge arrangerer Australiareiser turer til Arnhem Land.

Parken er åpen hele året, men overnatting kan bare gjøres i perioden mai – desember. Anbefalt beste periode er juni – august.


 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO