1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt
Ol Donyo Wuas
- et uberørt hjørne av Kenya

For Destinasjoner av Jaques Philippe Murdolo (august 2012)

Midt mellom flere tusen hektar med åpne sletter i Masai-land, og med den dramatiske vulkaniske fjellkjeden Chyulu i bakgrunnen, finner vi et privateid område hvor du får eksklusiv tilgang til et av Kenyas få gjenværende viltreservater.

Reise_til_Ol_Donya_Wuas_Kenya

Eieren, og fra tid til annen også en av beboerne, Richard Bonham, er født i Kenya og valgte akkurat dette området som bolig midt i et bølgende landskap med gressletter prydet av eksotiske trær og med utsikt til de snøkledde toppene på Kilimanjaro rett over på den andre siden av grensen til Tanzania.

Reise_til_Ol_Donya_Wuas_Lodge

Husgruppen ligger høyt på en åsrygg og består av dobbelt halmtekte runde hytter, noen oppført på stylter. Her kan du både nyte privatliv og slappe av på verandaen med utsikt til Kilimanjaro. Senger med utsikt sørger for uforglemmelige ettermiddagssiestaer. Dette er Afrika slik det var tidlig i forrige århundre. De enorme, stort sett ubefolkede, panoramaene brytes bare ved synet av unge Masai-gjetere som vokter sitt kveg, uforstyrret hjemmehørende blant ville dyr.

Reise_til_Chyulu_Hills_Kenya

Fra tid til annen dukker Bonham selv opp, ivrig etter å følge gjestene på hesterygg, til fots eller i en åpen Land Rover på dagslange safarier. Han har all den erfaring som er nødvendig og en uforlignelig personlighet.

Beste tidspunkt: Desember – mars. Stengt i april, mai og november.


 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO