1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt
De beste strendene i Brasil

For Destinasjoner av Riva Miller (august 2012)

Sao Paulo i Brasil har noen de laveste levekostnadene i verden, og på grunn av strenge miljøforskrifter også noen av verdens vakreste strender. Her er mine favoritter:

Reise_til_Sao_Paulo_Brasil

Praia Pernambuco
med sin puddermyke sand er omkranset av kokosnøtter og ligger bare en times kjøring fra motorveien og de beste hospitalene og restaurantene I Sør-Amerika. Da jeg var der i fjor kunne jeg få kjøpt et hus i god stand, med fire soverom på to mål tomt, ved siden av en country club for 300 000 kroner.

Reise-til_Praia-de-Pernambuco_Brasil

Guaruja er ikke like moteriktig som den gang Sophia Loren og Paul McCartney var faste gjester her. Men store luksusboliger er utrolig billige på Enseada- og Pernambuco-strendene.

De mer rustikke strendene på nordkysten av Sao Paulo ble oppgradert da veien ble asfaltert mellom Santos og Rio de Janeiro. Et strandhus 100 meter fra havet koster mellom 340 og 450 000 kroner. Du kan få en villa med utsikt mot havet for en halv million, mens hus ved golfbanene kan komme opp i over ti millioner.

Men, som sagt, levekostnadene er lave. Her er noen priseksempler: Leie av to roms strandleilighet: 2 000 kroner måneden. En liter melk: fire kroner, et brød: fem kroner, t-banebillett: fire kroner, kinobillett: tre kroner, kopp kaffe: to kroner, Øl på bar: fire kroner, Middag for to på god restaurant: 300 kroner, en liter bensin: fem kroner, hårklipp: 40 kroner.


 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO