1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt
Den perfekte tropiske øya

For Destinasjoner av Peter M. Seltman (september 2012)

Da golfbilen vår kjørte over landingsstripen på Contadora Island Airport, du kan egentlig ikke kale det en flyplass, var det en ung turist som spurte sjåføren: “Unnskyld, kan du fortelle meg hvordan det er enklest å komme inn til byen?” Sjåføren så forundret på henne og svarte mens han pekte på en av øyas gavebutikker: ”Du er i byen, unge dame”.

Reise_til_Contadora_Panama
”Er dette byen?” spurte den unge kvinnen med det typiske tonefallet som kjennetegner en kunde som vil ha pengene sine tilbake.

”Den unge damen hadde tydeligvis gått glipp av hele poenget: Du kommer ikke til Panamas Pearl Islands for bylivets skyld,”

Jeg siterer en reporter fra Miami Herald som jobbet på Islas Perlas for tv-serien “Survivor”.

Verden går imidlertid videre, kanskje dessverre. Det skjer ikke særlig mye på lille Isla Contadora, den mest utviklede øya i dennes skjærgården, annet enn det turkise vannet som skyller dovent innover hvite sandstrender. Det er 18 av dem. I tillegg er det svaiende palmer og dolfiner som leker i havet og tilsynelatende ubegrensede mengder av sol og ro. Da vi oppdaget Contadora for seks år siden ble vi betatt av dens private sjarm. Reis ikke hit til disse nesten ubebodde øyene utenfor Panama City, hvor Contadora er et unntak, hvis du er på jakt etter natteliv eller moderne livsstil. Hit kommer man helst for å flykte fra nettopp det.

Reise_til_Contadora_Island

Produsenten av ”Survivor”, Mark Burnett, kaller Contadora ”den perfekte tropiske øya”. Vi er enige, men forstå meg rett. Dette er ikke Gilligans Island. Det er riktignok to feriehoteller her med strandaktiviteter, restauranter og barer. Men du kan reise rundt hele øya på under en time og spasere fra den ene enden til den andre i løpet av en avslappende ettermiddag.

Før tv-serien ”Survivor” gikk på luften kunne du, avhengig av ukedag og tid på året, tilbringe dager på strendene uten å se en eneste turist. Den tiden er dessverre forbi. Det er synd. På den ene siden er vi lei oss for at hemmeligheten har lekket ut. På den andre siden, som investorer på øya, kan vi ikke annet enn å være tilfreds over prisoppgangen.


 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO