1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt

Hotellopphold

Hoteller, og spesielt de i fire og fem stjerners kategorien, er normalt helt trygge. De har gjerne en safe på rommet eller i resepsjonen, de har ansatt sikkerhetsvakter og kameraer som kan være like mye venn som fiende. Allikevel hender det fra tid til annen at ting blir borte, noen ganger uten at eieren selv er klar over det. Her får du noen gode råd om hvordan du kan unngpå at dine verdisaker tar seg en tur på egenhånd.


Hvis det er safe på rommet, bruk den og ha verdisakene dine der. Hvis safen er elektronisk anbefaler vi deg å tørke av tastene med en fuktig klut før bruk og la dem tørke før du angir din egen kode. Forsøk å gjøre dette hver gang du bruker safen. Når du leter etter hotell eller ser på hotellsider som www.hotels.com er det opplyst om at det er safe på rommet.

Når du har tastet inn din egen kode og stengt døren, trykk forsiktig på alle de andre sifrene som ikke er din kode. Dette kan føre til at en liten alarm utløses, men den stopper hurtig og ingen kommer til å legge merke til det. Grunnen til dette er at enkelte hoteller har tatt sine egne m4edarbeidere i å bruke en lett olje eller et pulver på touchpanelet som vises hvilke nummer som det er trykket på ved bruk av et spesielt lys. De klarte å åpne safene, og en svært utspekulert tyv tok bare en eller to dollarsedler fra hvert rom. Nesten ingen merker slikt. Ikke så mye å snakke om, men i et hotell med 400 – 500 rom blir det en god ekstrafortjeneste.

Ha aldri verdisakene dine i en myk koffert med lommer, selv om den er lukket med lås eller kodelås. Da unngår du at noen spretter sømmen med en kniv og forsyner seg med utvalgt innhold. Dette skjedde med en av våre venner, som ikke merket det før langt senere. Det samme gjelder bagasje du sjekker inn på fly.

Be aldri fremmede på rommet hvis du har drukket. Dette kan virke som et usosialt råd, men det er bedre å være trygg enn dum.


 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO