1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt
Elvecruise på Amazonas til Peru, Brasil, Bolivia og Ecuador

Amazonas er verdens mektigste elv, som strekker seg fra høylandet sør i Peru gjennom nordre del av Brasil før den renner ut i Atlanterhavet (6800 km). Men Amazonbassenget dekker et langt større område, drøyt en million hektar med titalls kanaler og bielver. I dette enorme området lever det millioner av fugler, dyr, insekter, planter og trearter, mange av dem i regnskogsområder. På en Amazonas elvecruise til Peru, Brasil, Bolivia eller Ecuador kan du på nært holde oppleve en frodig tropisk flora og en overdådig fauna. Du kan slappe av i hengekøye på dekket i en luksus Amazon River Cruiser, og duppe av til lydene fra skogen, en opplevelse du aldri vil glemme.

reisdeliv reiselyst Amazonas elvecruise

Elven har sitt utspring i Andesfjellene i nærheten av Mount Mismi, og er ikke mye mer enn en tynn liten strøm før den utvider seg og fosser gjennom den viktige havnebyen Iquitos, i Perus nordlige regnskogsregion. Et Peru elvecruise begynner i Iquitos og du kan velge mellom et tre og en halvt døgns cruise eller syv døgn på blant annet Yanayacu-elven, Tahuayo-elven, Charosjøen, Yacapanaøyene, Pacaya-Samiri nasjonalpark og et Manatee redningssenter. Måltidsene serveres om bord, og hver dag går båten til havn slik at det er mulig å gå turer, padle i kano, beundre fuglelivet, fiske, se på kaimaner om natten eller svømme. En profesjonell guide viser deg de beste stedene for dyreliv, for eksempel elveotere, rosa delfiner, papegøyer, ekornaper og aper med hvite ansikter. Alle Peru Amazon cruisene inkluderer besøk til Cusco og Machu Picchu. Priser og overnattingssteder finner du her.

reiseliv reiselyst Amazonas elvecruise 2

Brazil Amazon River Cruises
har et stort utvalg av elvebåter, fra små fartøy til luksusyachter. De fleste cruisene begynner i Manaus, den viktigste havnebyen i Brasils Amazonasregion. Byen er i stadig vekst, blant annet på grunn av en stadig økende økoturisme samt jordbruk og nøtteproduksjon. Vi anbefaler en rundtur i Manaus før avreise, og gå ikke glipp av Operahuset i Manaus, som er en arkitektonisk og kulturell perle. På et cruise på Amazonas i Brasil får du anledning til å se ”vannmassene møtes” der Rio Negro og Rio Solimões (eller Amazonas), to av verdens mektigste elver, går sammen. Du kan også utforske de tette regnskogområdene, svømmekulper og småelvene på ekskursjoner mens båten ligger til lands. Her finnes rosa elvedelfiner, tukaner, aper, frosker, kaimaner og andre spennende dyrearter i den vakre Amazonjungelen. Om bord i elvebåten får du rikelig anledning til å slappe av med en tropisk drink ved navn caiprinha, som er brasilianernes nasjonalcocktail.

reiseliv reiselyst Mamazonas elvecruise 3

Brazil Amazon Cruises: The Motor Yacht Tucano | Amazon Clipper Cruises | Motor Vessel Desafio | Iberostar Grand Amazon

Bolivia cruise
Sannsynligvis visste du ikke at du kan cruise på Amazonas i Bolivia. Selv om den bolivianske Amazonas er lite kjent, er et elvecruise på Mamore-elven, en sideelv til Amazonas, en reise gjennom et uberørt tropisk paradis. Du passerer stille laguner, uberørte strender, små landsbyer, samtidig som du kan speide etter dyrelivet fra det åpne dekket på katamaranen. Du får rikelig anledning til å betrakte tropiske fugler, apekatter og elvedelfiner. Alle måltider serveres om bord. Profesjonelle guider leder daglige ekskursjoner som omfatter svømming, vandring, fiske, kanopadling og fugleobservering. Du får også anledning til å besøke kvegrancher, bondegårder og lokalsamfunn. Hvis du er heldig kan du oppleve en svømmetur blant delfinene.

Ecuador cruise
Ecuadors Rio Napo er en sideelv til Amazonas, som krysser gjennom den vakre og frodige regnskogen. Den har sitt utspring i byen Coca, og et Ecuador elvecruise snor seg gjennom det tropiske landskapet. Hver dag tar en profesjonell guide gjestene med seg på utflukter til papegøyeområdene, kanopadling, vandring på trærnes tak i regnskogen og besøk til lokalsamfunn. Det blir også besøk til Cuyabeno naturpark og Yasuni nasjonalpark samt Limoncocha biologiske reservat. Ta gjerne en nattevandring på egenhånd og betrakt insekter og dyr som er mest aktive da. Alle måltider serveres om bord.


 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO