1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt
Dykkerparadis kombinert med verdens nest lengste barriererev
Barrier Reef

Tekst: Tor Kjølberg

Det er lite logisk at det langs kysten av et lite kjent land på bare 23.000 kvadratkilometer finnes et aktivt barriererev, det lengste på den vestlige halvkule og den nest største i området hvor bare Great Barrier Reef i Australia er større.

reiselyst reiseglede Barrier Reef

Utenfor kysten av Belize finnes mer enn 200 småøyer og sandbanker enten like ved eller utenfor det 296 kilometer lange revet, hvor Caye Caulker og Ambergris Cay er de to største. Den sistnevnte er den mest populære, og byen San Pedro har en sjarmerende, avslappet atmosfære, hvor det finnes mer enn førti snorkel- og dykkersteder.

Reiselyst reiseglede Ambergris Caye

På sørspissen av Ambergris er det Hol Chan Marine Reserve som har de beste dykkerforholdene både dag og natt. Med sitt enorme mangfold av maritimt liv, inklusive førti tropiske fiskeslag, en korallskog, og svampmasser like tette og varierte som fastlandets jungeldekke.

Og hvis dykking utenfor Ambergris er fantastisk, er dykking i nærheten av de tre eneste atollene i Karibia uforglemmelig. Ringlike Lighthouse Reef er det lettest tilgjengelige og nærmest et av revets flotteste dykkersteder, det sagnomsuste Blue Hole. I 1970 kalte Jaques Cousteau det for ”en av fire dykkerdestinasjoner som en er nødt til å utforske”. Lighthouse Reef gir også muligheter for spektakulære veggdykk, men super sikt, ofte ned til 65 meter.

Lighthouse Reef Resort kommer 90 prosent av gjestene for å dykke. Resten er der for stillhetens skyld.

Ambergris Caye og Lighthouse Reef er to maleriske steder bare 20 minutters kjøretur fra Belize City.

Beste tid for besøk: Mars – mai.
 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO