1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt
Con Dao, Vietnam

Bortgjemt i et hjørne av det sørlige Kinahavet har arkipelaget Con Dao unngått masseturismens radar.

reiseliv reiseglede Six Senses

Men med åpningen av et nytt Six Senses hotell og et nylig besøk av Brangelina, superparet Brad Pitt og Angelina Jolie, har øya nå sikret seg en plass på kartet over super luksus feriehoteller.

Det var det første besøket superparet fra Hollywood har gjort siden de adopterte Pax fra et barnehjem i Ho Chi Minh i 2007.

Brangelina og deres barn bodde på Six Senses Con Dao, det første fem stjerners hotellet på arkipelaget Con Dao. Den viktigste årsaken til å reise dit var imidlertid å besøke fengslet Tiger Cages, hvor politiske dissidenser ble torturert og lemlestet under Vietnam-krigen.

reiseliv reiseglede Brangelina

Con Son er den største av de 16 øyene i gruppen og omkranset av herlige strender, korallrev og bildeskjønne bukter dekket av tykk skog. Her står mulighetene i kø for vandreturer, dykking og utforsking av øde veistrekninger og strender.

De fleste besøkende er grupper med tidligere Vietnam-soldater som satt fengslet på Con Son. Den vietnamesiske regjeringen tilbyr i dag soldatene subsidierte turer som et bevis på sin erkjennelse av deres lidelser. Enda er det få utenlandske turister som reiser hit, men antallet øker etter hvert som stadig flere får kunnskap om stedet.
 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO