1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt
Priser i forhold til sesong og destinasjon

To viktige elementer som kan bety mye for feriekostnadene er destinasjon og årstid.

Det aller beste spareknepet er sannsynligvis når du reiser, og ikke hvor god du er til å finne ’siste liten priser’. Men ikke overse muligheten til å kombinere de to elementene. Noen destinasjoner er ekstremt rimelige visse tider på året, mens det fire måneder senere kan være umulig å finne gode tilbud.

Å reise til en populær destinasjon i høysesongen vil aldri være billig. Å få en budsjettpris på et luksushotell i London nyttårsaften vil sannsynligvis aldri være mulig, men reiser du til et vanlig sommerhotell like over nyttår, er det en helt annen sak.

Det er imidlertid viktig å være klar over at det er en grunn til at det er lavsesong. Et klassisk eksempel er orkansesongene i Karibia og Florida. Det kan også være ekstremt varmt på steder som Egypt i sommertiden, der heten kan være så sterk at en ferie for de fleste blir mindre behagelig. Sommerhoteller kan i tillegg ofte være lite belagt i lavsesongene at mange steder på destinasjonen faktisk er stengt. Det kan være bra hvis man bare skal slappe av, men lite positivt hvis det er et livlig natteliv man er ute etter. Da kan det bli en stor skuffelse.

Mellomsesong
Mellomsesong er den perfekte tid å reise på for dem som ønsker å finne en god middelspris mellom høy- og lavsesong. Det er derfor klokt å finne ut når det er mellomsesong dit du ønsker å reise. Mellomsesongprisene kan gi deg store besparelser.

Les reiseguidebøker. Selv om de ikke sier noe om mellomsesongene, informerer de om høy- og lavsesong. Pr. definisjon er mellomsesongene midt mellom.

På nesten alle hoteller er det en periode hvor prisene settes ned, ikke på grunn av dårlig lokasjon, men utelukkende fordi flyselskapene og alle destinasjonene fortsatt ønsker turister velkommen, men at de har overkapasitet. Eksempler på mellomsesonger er Europa på senhøsten og Karibia sent på våren.

Vinter
Vinteren er spesielt interessant når det gjelder reisevirksomhet. Før jul er det mange som forsøker å skaffe seg såkalte ’siste liten’ priser. I begynnelsen av januar sliter mange med sine kredittkortregninger, og etterspørselen etter reiser synker. Av den grunn kan ferier til fjerne destinasjoner være særdeles billige i vintersesongen.

En veldig god destinasjon i vintermånedene er Asia. Feriesuget er ikke så stort, men tilbudene er mange, hvilket betyr at det finnes mange rabattilbud. Været er variabelt i Asia om vinteren, og det kan bety snøvær den ene dagen etterfulgt av strålende solskinn og badevær den neste. Mangelen på forutsigbarhet gjør at mange velger ikke å reise, og det igjen betyr store rabatter for dem som er villige til å ta risikoen.

Vår
Hvis du ønsker å utforske Europa er dette sesongen! Flyreiser er langt billigere om våren når temperaturen fortsatt er relativt lav.

Strendene i Mexico og Karibia opplever at prisene synker fra midten av april etter hvert som været blir varmere. Om våren er imidlertid vannet og luften fortsatt behagelig og hotellene ikke så fulle.

Senere på våren, for eksempel i mai, har tradisjonelt varme og tørre land ikke høysesong, men er ikke blitt utålelig varme enda. Hvis du ønsker å reise til Marokko, Jordan eller Egypt, bør du planlegge en vårferie.

Sommer
Å finne tilbudspriser om sommeren kan være heller vanskelig. Både europeere, japanere og amerikanere er på reisefot, og det er også på denne tiden det er flest brylluper, så populære destinasjoner for bryllupsreiser er etterspurt. Dessuten er det denne tiden på året de fleste har lange ferier.

Tidlig på sommeren, for eksempel juni og juli, er det fortsatt mulig å få gode tilbud til karibiske destinasjoner, forutsatt at du forsøker å bestille før skoleferien begynner. Safariferier er et godt valg mellom juli og september. Høysesongen slutter gjerne i mai, men været er fortsatt relativt tørt.

Priser på flyreiser og hoteller er fortsatt ganske fornuftige i Sørøst-Asia i sommermånedene, men temperaturen kan være ganske høy, så hvis hete ikke er noe for deg, bør u unngå denne delen av verden i sommermånedene.

Høst
Dette er tiden å utforske Europa på. Flyprisene til de fleste store destinasjonene I Europa er billigere fra og med oktober, spesielt fordi det ikke lenger er skoleferie og familier ikke reiser like mye. Temperaturen er vanligvis perfekt behagelig inntil midten av november, så sikre deg et høsttilbud i Europa.
 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO