1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt
Kick-off i Trysil

Tekst og foto: Tor Kjølberg (mars 2012)

Det var høy stemning i bussen da vi ankom Trysil og Radisson Blu Mountain Resort. Vi hadde vært underveis i tre timer, og nå skulle bedriften fra Oslo samles til faglig og sosialt samvær.

Oslo-bedriften hadde valgt Norges største og mest populære skidestinasjon som base for sitt to dagers kick-off program. Her skulle medarbeiderne få de siste oppdateringer om produkter og markedskampanjer samt motiveres til å gjøre sitt ytterste i hverdagen. Utenfor hadde de direkte adgang til 65 perfekt preparerte bakker og 32 skiheiser, i tillegg til langrennsløyper, og det var avsatt tid til adspredelser både inne og ute.

reiseliv_reiselyst_trysilfjellet1

reiseliv_reiselyst_trysilfjellet2
Radisson Blu Mountain Resort Trysil
På Mountain Resort Trysil er fjellet en del av hotellopplevelsen. Snølandskapet fortoner seg nærmest som store malerier gjennom de store panoramavinduene. Mountain Resort Trysil er et av landets største i sitt slag med 369 rom, suiter og leiligheter. I den luftige og innbydende lobbyen er det sportsbutikk, bakeriutsalg og kiosk, og hotellet sørger for utleie av ski for gjester som ikke har med seg eget utstyr.

reiseliv_reiuselyst_radisson_blu_trysil_respejson 

Hotellet kan i tillegg by på et opplevelsesbad som er hele 1600 kvadratmeter stort, og det er mulig å boltre seg i dampende bassenger både innendørs og i friluft. Badeanlegget har varmekilder, saunaer og badstu. På Kulpen spa er alt tilrettelagt for avslapping, rekreasjon og et variert utvalg av behandlinger. Gjester som er glad i bowling kan boltre seg i Chill Bowl & Dine; åtte bowlingbaner i verdensklasse og to biljardbord som kan imponere selv de mest krevende konferansegjester. Stedet er samtidig en amerikansk diner med åpent kjøkken.

Spillerom for kreativitet
Å ha Norges største skidestinasjon, Trysilfjellet, som lekeplass rett utenfor konferanseområdet gir kreativiteten fritt spillerom. Bedriften vi fulgte skulle utnytte dette til det fulle, men siden det var lunsjtid lokket elggryte i en av de to store lavoene i en av skibakkene. Med god fyr på grua var det godt å få noe i magen før den store mesterprøven som skulle avlegges utendørs.

reiseliv_reiselyst_lavo_trysilfjellet 

Aktivitetsbredriftene i Trysil byr på et bredt utvalg av aktiviteter, og de hadde ansvaret for mesterprøven, som består av praktiske utfordringer samt spørsmål som utfordret både logikk, erfaring og fantasi. Bedriften ble delt i tre lag, og det manglet verken innsatsvilje eller humør i løpet av den drøyt to timer lange løypa med innlagte prøvelser. Det manglet ikke samtaleemner resten av denne dagen og kvelden. Det var faktisk godt å slappe av med noe i glasset i solveggen utenfor Kubben lobbybar i forkant av det faglige påfyllet som skulle gis i ett av de velutstyrte møterommene.

reiseliv_reiselyst_lavo2_trysilfjellet
reiseliv_reiselyst_mesterproven
reiseliv_rteiselyst_solpause

Bli med på presentasjoner av hotellet.


Park Inn Trysil Mountain Resort
Dagen siste arbeidsøkt er over.

På den andre siden av Trysilfjellet, bare et kvarters kjøretur fra Radisson, ligger Park Inn som åpnet 18. desember i fjor. Der hadde kjøkkensjefen tilberedt en tre retters gourmetmiddag for bedriften.
Park Inn er som Radisson Blue et stort konferansehotell med alle fasiliteter, og man kan lure på om det er behov for så mange sengeplasser på en destinasjon som Trysil. Men med sin beliggenhet ikke langt fra svenskegrensen er det faktisk mange svensker som velger Trysil som ferie- og konferansedestinasjon. Nå snakkes det også om å bygge flyplass i Sälen rett på den andre siden av grensen, og det vil bringe Trysilfjellet nærmere et enda større publikum. Selv overhørte vi både danske, tyske og engelsktalende gjester under oppholdet.

Bli med på presentasjoner av hotellet. Presentasjon 1   Presentasjon 2 

Tre retters gourmetmiddag
En del av den store konferansesalen var avdelt slik at den passet middagsserveringen for Oslo-bedriften. I andre deler av konferanseavdelingen var andre konferansegjester i livlig aktivitet.

reiseliv_reiseglede_dekket_bord_trysil

Vår meny innledet med Kalixløyrom på dansk rugbrød servert med dillvispet rømme og tynnskivet rødløk som forrett. Som vin hadde huset valgt Rocca Ventosa hvit.

reiseliv_reiselyst_forrett_trysil 

Hovedretten besto av guineapepperstekt ytrefilet av hjort med kantarell og steinsoppsaus servert med rotfruktsgrateng. Til denne ble det servert rødvin Allegrini Valpolicella.

reiseliv_reiseglede_hovedrett_trysil

Måltiden ble avsluttet med Tindvedbærmousse med sjokoladegelé og kanelsukret donuts. Dette lekre måltidet satte punktum første konferansedag, og det var godt å komme i en seng, utstyrt med herlig Jensen-madrass, da vi kom tilbake til Radisson Blue.

reiseliv_reiseglede_dessert_trysil

Fritid og jobb
Etter frokost neste dag kunne konferansedeltakerne disponere egen tid i skibakkene eller i badeanleggene. Selve kick-off programmet skulle presenteres etter lunsj. Enkelte valgte å få instruksjon på Anita Moens skiskole. De aller fleste burde benytte sjansen til å forbedre sin teknikk med en time eller to sammen med Anita eller en av hennes instruktører, mente de.

Vi fikk bekreftelse på at arrangementet hadde overgått alle forventninger, og i bussen på tilbaketuren kunne vi overhøre samtaler som dreide seg både om morsomme hendelser og kommende markedsstrategier.

Helårsdestinasjonen Trysil
Mange tenker på Trysil som en ren vinterdestinasjon. Faktum er at Trysil byr på naturbaserte aktiviteter hele året. Like i nærheten av Radisson Blue Resort finner du for eksempel en av Skandinavias beste 18 hulls skog- og fjellgolfbaner og i tillegg en kort syv hulls bane md utfordringer for både erfarne golfspillere og nybegynnere.

Trysils vennlige villmark byr dessuten på alt fra stillhet og stemning til evighet i urørte fjell og skoger. Eller hva med litt dramatikk og villskap langs elva? Aktiviteter som sykling, fiske, riding, vandring, rafting, paintball og elgsafari gjør Trysil til en attraktiv destinasjon hele året.

Det er også anledning til å prøve litt mer uvanlige aktiviteter som huskycross, juving, flåteturer eller beversafari med kano.

Et perfekt gjennomført bedriftsarrangement er blitt skrevet inn i firmaets historie, ikke minst takket være konferanseteamet som alltid var til stede.
 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO