1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt
Kjøring i dårlig vær

(april 2012)

Selv om det begynner å gå mot en lysere sesong betyr ikke det at vi kan legge farlige kjøreforhold bak oss. Tenk deg om, og kjør forsiktig!

Regnskyll om våren kan skape vanskelige situasjoner. Motorolje, asfaltolje og skitt på veiene trekkes til overflaten, og det kan bli lik glatt som ved snøfall. I tillegg reduserer regnet sikten.

Ikke overreager. Å gi mer gass eller trykke på bremsen kan få bilen til å slingre og gjøre en farlig situasjon verre. Ta det heller med ro i svingene, og vær varsom med ratt og brems.

Hvis bilen plutselig får vannplaning, er det en vanlig reaksjon at vi tråkker på bremsen eller vrir på rattet. Mange tror det kan motvirke effekten. Men noen ganger er det aller beste bare å fjerne foten fra gasspedalen og la bilen sakne fart inntil du føler veifeste igjen.

Forsøk å holde deg midt i veien. Der er det mindre sjanser for at du kjører i fordypninger og vannpytter som kan sprute vann inn i motoren eller bremsene. Og hvis du ikke er i stand til å se bilen foran deg, la være å trosse naturen. Kjør til siden og vent til sikten blir bedre igjen.
 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO